23.6. - 29.6. 2013

30.06.2013 20:56

Silver Linings Playbook (Terapia láskou)

(Komédia / Dráma, USA , 2012)

Bradley Cooper, Jennifer Lawrence; David O. Russell (réžia)

Trailer: www.youtube.com/watch?v=Lj5_FhLaaQQ

Film, pri ktorom som sa nasmiala. Situačná komika spolu s myšlienkou vytvárajú veľmi dobrý základ pre komédiu. Spoločný tanec v závere a radosť z ohodnotenia. No, kto by sa netešil s nimi?   Herecké obsadenie bolo výborné. Nudné momenty? Pôvodne som to nechcela dopozerať, lebo už bolo neskoro večer, ale jednoducho mi to nedalo.

In Bruges (V Brugách)

(Dráma / Krimi, Veľká Británia / USA, 2008)

Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes; Martin McDonagh (réžia)

Trailer: www.youtube.com/watch?v=Ag7x6P9AE4E

Film, ktorý sa dá zhodnotiť ako o ničom, ale predsa je trochu vtipný, trochu smutný, trochu na zamyslenie. Brugy ako najväčšia diera, avšak pamiatky sú skvostné a k tomu výrazy Colina na nezaplatenie. Dojemná je aj absurdita v niektorých momentoch, ale to pochopíte, až uvidíte. Hodnotila by som ho ako oddychový film, ktorým nič nepokazíte.

Snow White and the Huntsman  (Snehulienka a lovec)

(Dobrodružný / Fantasy, USA, 2012)

Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth; Rupert Sanders (réžia)

Trailer: www.youtube.com/watch?v=ebSZOlCnXq0

Nech si hovorí kto chce, čo chce, ale tento film je naozaj skvost. Už len z pohľadu klasickej rozprávky, kde sa to veľmi nezhovadilo a ani tomu neublížili novoty. Potom vzťah Snehulienka a Lovec, a Snehulienka a Lord. A s kým vlastne ostala?  Je to jeden z filmov, ktoré vo mne zanechajú taký pocit, ktorý sa ani opísať nedá. Až by som dokázala žiť v tej realite. A musím upozorniť na to zrkadlo. To je geniálne spravené! Herecké obsadenie na jednotku! Kristen Stewart vie hrať! (to len tak na okraj) Naozaj odporúčam pozrieť si.

Vyhľadávanie

Kontakt

Denisa Kancírová