Čo nové v časopise

18.05.2013 20:01

Novinky týkajúce sa časopisu sú nasledovné. Jarná súťaž je predĺžená do konca mája, t.j. 31.5.2013. A začala aj nová súťaž o Naj blog/stránku 2012/13, do ktorej sa môžete zapojiť. Pravidlá aj spôsob prihlásenia sú jednoduché. Výhra možno tiež stojí za to, ale hlavne ide o spropagovanie vášho blogu či stránky a možno si nájdete nových čitateľov.

Časopis Abdon začal spolupracovať s dvomi stránkami (združeniami) na súťaži o naj blog/stránku. Prvým z nich je Literárny klub a druhým je projekt Duše pisálka. Dúfam, že v tejto spolupráci budeme pokračovať. Veď hoci sme amatéri, potrebujeme sa zoskupovať. Tak začínali aj slávne osobnosti.

Ďalej chystáme v časopise vydanie knihy. Ide o fantasy zbierku príbehov. Viac informácií bude aktuálnych asi koncom júna. Dúfam a verím v to. Držte palce, nech to vyjde a potom si môžte kupovať knihu, ktorá vás dúfajme nadchne a chytí za srdce. :)

Ešte by som chcela rozbehnúť nejaký obchodík s vecami s logom časopisu. Ale len tak okrajovo na prilepšenie kasy časopisu. To je ale vo hviezdach a dúfam, že aj to raz príde a bude o veci záujem. Kto by predsa nechcel nosiť s hrdosťou tričko s nápisom časopis Abdon?!  :P

 

 

Vyhľadávanie

Kontakt

Denisa Kancírová